Mammillaria polythele f nudum |
Pardo, ještě fotka. |
Dobrý den, Mohla bych poprosit o určení kvetouciho kaktusu. Dekuji |
Zdravím, neví někdo jakou má barvu květu matucana calvescens ? Děkuji |
Dobrý den, potřebovala bych určit druhy těchto kaktusů. Myslím, že to můžou být kaktusy rodu pyrrhocactus (2. a 3.) ale neumím přesně určit druh. (ten poslední byl v hrozném stavu, ale už se spravuje :) minulý rok mi ho spálilo sluníčko a přes zimu mi ho shodila na zem kočka). Děkuji za odpovědi |
Dobrý den, potřebovala bych určit druhy těchto kaktusů. Myslím, že to můžou být kaktusy rodu pyrrhocactus (2. a 3.) ale neumím přesně určit druh. (ten poslední byl v hrozném stavu, ale už se spravuje :) minulý rok mi ho spálilo sluníčko a přes zimu mi ho shodila na zem kočka). Děkuji za odpovědi |
Dobrý deň, prosím o určenie druhu - všetko je to rovnaká rastlina, len každý exemplár rastie trochu inak. Bude kvitnúť na červeno. |
Dobrý den, prosím o určení druhů. Děkuji. |
Lobivia aurea a Lobivia, obě na vyhození, v hrozném stavu. |
Dobrý den, chtěl bych poprosit o radu s určením druhů kaktusů které jsem dostal. Děkuji mnohokrát předem. |
Dobrý den, poradil by mi někdo prosím se jménem těchto kaktusů prosím? |
první foto. Cereus peruvianus f monstrosa, Mammillaria, Cereus peruvianus florida,Aylostera muscula,Echinopsis subdenudata 2 Echinocactus grusonii, Tephrocactus peruvianus 3mammillaria spinosissima f unopico, nevím,Ferocactus steinesii,Espostoa lanata,Opuntia vestita f monstrosa Doporučení: dát pryč ty kyblíky ozdobné |
Dobrý den,mohu poprosit o určení druhů? Syn se dal na pěstování kaktusů. Moc děkuji |
no to je hodne špatně vidět. 1 asi Ferocactus hamatacanthus 2 Astrophytum hybrid 3 Opuntia nějaká a 4 někaký Cereus . Evidentně koupené v nějakém supermarketu,nevhodný substrát a ty kyblíky v čem to je hrůza, dlouho žít nebudou. |
Dobrý den, můžu poprosit o název kaktusu. Děkuji |
Tak to první je Mammillaria možná haageana a to druhé Echinopsis subdenudata. |
Dobrý den, prosím o určení druhů. Druhý kaktus momentálně nakvítá, má velký bílý květ - viz foto z loňského roku. Děkuji |
1 Trichocereus, 2 Cereus jamacaru v espiralis, 3 Mammillaria elongata, 4 Pilosocereus 5 nevím 6 exhinopsis subdenudata 7 mammillaria cv Šuba |
Dobrý den prosím o určení druhu děkuji. |